Galatasaray Başakşehir muhtemel 11’ler! Galatasaray Başakşehir VAR hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 25. Haftasında Galatasaray, sahasında rakibi Başakşehir’i ağırlayacak. Deplasmanda Galatasaray’la mücadele etmeye hazırlanan Başakşehir’in ve ev sahibi takım Galatasaray’ın muhtemel maç kadrosu merak ediliyor.

Galatasaray Başakşehir muhtemel 11’ler! Galatasaray Başakşehir VAR hakemi açıklandı

Süper Lig’in yeni haftasındaki karşılaşmalar futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Bu haftaki karşılaşmaların tarihleri ve saatleri ile maç kadroları da yine en çok merak edilenler arasında. Bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Başakşehir maçının muhtemel ilk 11’leri de yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Galatasaray-Başakşehir maçının muhtemel 11’leri nasıl olur? Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Başakşehir maçının hakemi kim? Galatasaray-Başakşehir maçı hangi kanalda? İşte merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY MUHTEMEL 11

- Muslera

- Kaan

- Davinson

- Nelsson

- Barış Alper

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Zaha

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11

- Volkan

- Dubois

- Ba

- Opoku

- Lima

- Josef

- Deniz

- Aleksic

- Berkay

- Figueiredo

- Piatek

galatasaray-basaksehir-muhtemel-11-ler-galatasaray-basaksehir-var-hakemi-aciklandi.jpg

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig’in 25. Haftasında oynanacak olan Galatasaray-Başakşehir maçı 10 Şubat 2024 Cumartesi (bu akşam) saat 19.00’da başlayacak. Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanacak olan karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak. Mücadelenin VAR koltuğunda Koray Gençerler oturacak. Galatasaray-Başakşehir mücadelesi beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.