Galatasaray Samsunspor maç kadrosu belli oldu! 4 futbolcu eksik

Trendyol Süper Lig’in yeni haftasında Galatasaray, deplasman maçına çıkıyor. Samsunspor deplasmanına konuk olacak olan sarı kırmızılı ekibin deplasman maçı kafilesi belli oldu.

Galatasaray Samsunspor maç kadrosu belli oldu! 4 futbolcu eksik

Galatasaray’da Samsunspor maçında 4 futbolcu forma giyemeyecek. Yarın Samsunspor deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray’da deplasman kafilesi belli oldu. Galatasaray taraftarları da maç öncesi Samsunspor kafilesini merak ediyordu. Sarı kırmızılı ekipte maçın kadrosu açıklandı. 4 futbolcu bu mücadelede forma giyemeyecek. İşte tüm detaylar...

4 FUTBOLCU KADRODA YOK

Galatasaray’ın kamp kadrosu açıklandı. Yarın akşam Samsunspor deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray’da heyecan dorukta. Her iki takımda da hazırlıklar sürerken Galatasaray’ın Samsunspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı kırmızılı ekipte 4 futbolcunun kritik deplasman maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı ve Oliveira kadroda yer almadı. Ayrıca Afrika Kupası’na giden ve henüz dönmeyen ziyech ve Bakambu da kadroda olmayan isimler arasında.

galatasaray-samsunspor-mac-kadrosu-belli-oldu-4-futbolcu-eksik.jpg

GALATASARAY KAMP KADROSU

Galatasaray’ın yarın akşam deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı kamp kadrosu şu şekilde;

- Muslera

- Eyüp

- Sanchez

- Kerem Aktürkoğlu

- Kerem Demirbay

- Icardi

- Mertens

- Zaha

- Berkan

- Günay

- Tete

- Halil

- Kaan

- Nelsson

- Gökdeniz

- Torreira

- Barış Alper

- Baran

- Ali

- Ali Turap Bülbül

- Hamza

- Efe

- Kazımcan

- Ndombele