Galatasaray Sparta Prag maç sonucu! Son dakika golü galibiyeti getirdi

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında rakibi Sparta Prag’ı konuk eden temsilcimiz Galatasaray uzatma dakikalarında gelen golle galibiyeti aldı. Galatasaray’da yıldız golcü Icardi sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getiren golü attı.

Galatasaray Sparta Prag maç sonucu! Son dakika golü galibiyeti getirdi

Temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag’ı sahasında konuk ettiği maçı 3-2 galip tamamladı. Sarı kırmızılı ekibin uzatma dakikalarında bulduğu üçüncü golle galibiyet geldi. Yıldız futbolcu Icardi, uzatma dakikalarında topu ağlarla buluşturarak takımına galibiyeti getirdi. Heyecan dolu karşılaşmaile ilgili tüm detaylar araştırılırken rövanş maçının tarihi de merak edilmeye başlandı. İşte Galatasaray-Sparta Prag maçıyla ilgili merak edilen tüm detaylar…

RAMS PARK’TA MÜTHİŞ MÜCADELE

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray RAMS Park’ta rakibi Sparta Prag’ı konuk etti. Nefes kesen mücadelenin her dakikası büyük bir heyecanla takip edildi. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı kırmızılı ekipte ilk gol Kerem Demirbay’dan geldi. Kerem Demirbay, attığı şahane golle takımı 1-0 öne geçirdi.

galatasaray-sparta-prag-mac-sonucu-son-dakika-golu-galibiyeti-getirdi.jpg

ICARDİ GALİBİYET GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray’da ilk gol sonrası baskı artarken mücadelenin ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın ikinci yarısı ise rakip takımın baskısıyla başladı. Dakika 47’de Angelo Preciado’nun kaydettiği golle skor eşitlendi. Dakika 60’ta ise Mertens sahneye çıktı ve temsilcimiz 2-1 öne geçti. Mücadelenin 62. dakikasında ise Galatasaraylı oyuncu Nelsson kırmızı kart gördü ve temsilcimiz mücadele 10 kişi devam etti. Dakika 65’te konuk ekip oyuncularından Kuchta’nın kafa vuruşuyla top köşeden ağlarla buluştu ve skor 2-2 ile yeniden eşitlendi. Maçın son dakikalarına doğru bir kırmızı kart daha çıktı. Konuk ekipten Rynes’in Barış Alper Yılmaz’ın yüzüne mücadelesi sonucu Rynes, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Uzatma dakikalarında ise Icardi sahneye çıktı ve 90+1’de ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2’ye taşıdı ve takımına galibiyeti getirdi. Karşılaşma temsilcimiz Galatasaray’ın 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı.