Galatasaray Sparta Prag maçının hakemi belli oldu! İşte maçın yayınlanacağı kanal

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray’ın Sparta Prag’a karşı vereceği mücadele heyecanla bekleniyor. Temsilcimiz Galatasaray’ın Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Galatasaray Sparta Prag maçının hakemi belli oldu! İşte maçın yayınlanacağı kanal

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, yarın akşam rakibiyle kritik bir mücadeleye çıkacak. Futbolseverlerin nefesini tuttuğu karşılaşma için geri sayım devam ederken karşılaşmanın detayları ve bu kritik maçı yönetecek hakem de merak konusu oldu. Peki, Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi kim? Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Galatasaray-Sparta Prag maçı TRT’de mi, hangi kanalda? Galatasaray-Sparta Prag maçı nerede? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI TARİHİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile eşleşen temsilcimiz Galatasaray, Perşembe akşamı kritik bir mücadeleye çıkacak. Galatasaray-Sparta Prag maçı 15 Şubat 2024 Perşembe akşamı oynanacak. Heyecanla beklenen karşılaşmanın hakemi de belli oldu.

galatasaray-sparta-prag-macinin-hakemi-belli-oldu-iste-macin-yayinlanacagi-kanal.jpg

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇININ HAKEMİ

Temsilcimiz Galatasaray’ın Sparta Prag ile oynayacağı maçı İspanyoö hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Merakla beklenen karşılaşma 15 Şubat 2024 Perşembe akşamı saat 20.45’te ekrana gelecek. Heyecan dolu mücadele Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

galatasaray-sparta-prag-macinin-hakemi-belli-oldu-iste-macin-yayinlanacagi-kanal-001.jpg

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI NEREDE?

Temsilcimiz Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanacak olan Galatasaray-Sparta Prag maçı İstanbul’da Galatasaray’ın stadyumu RAMS Park’ta oynanacak. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 22 Şubat 2024 tarihinde Çekya’da oynanacak.