Galatasaray yeni transfer bombasını patlatıyor! Yıldız futbolcu İstanbul’da

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kalırken Galatasaray’dan bir transfer bombası daha geliyor. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen sarı kırmızılı ekibin yeni transferini açıklaması an meselesi.

Galatasaray yeni transfer bombasını patlatıyor! Yıldız futbolcu İstanbul’da

Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ederken ara transfer döneminin sona ermesine az bir süre kala taraftarın beklediği açıklamayı yapmak üzere. Alman ekibi Hannover 96 ile anlaşma sağladığı belirtilen Galatasaray’ın Derrick Köhn transferini duyurması bekleniyor. Sarı kırmızılı kulübün yeni sol bekini kısa süre içinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Galatasaray’ın renklerine bağladığı konuşulan Derrick Köhn İstanbul’da.

İKİ KULÜP ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Ocak ayında başlayan ara transfer dönemi 9 Şubat tarihinde sona eriyor. Transfer sürecinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Süper Lig devi Galatasaray’da da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sol bek transferini bitirdiği konuşulan sarı kırmızılı kulübün Alman takımı Hannover 96 ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray’ın yeni sol beki bugün İstanbul’a geldi.

galatasaray-yeni-transfer-bombasini-patlatiyor-yildiz-futbolcu-istianbul-da.jpg

RESMİ AÇIKLAMA AN MESELESİ

25 yaşında olan sol bek oyuncusu Derrick Köhn İstanbul’a geldi. Galatasraay’ın uzun bir süredir gündeminde olan sol bek oyuncusu havalimanı çıkışında basın mensuplarının objektiflerine yansıdı. Basın mensupları Köhn’den bir açıklama beklerken yıldız futbolcu ‘Merhaba’ diyerek aracına bindi. Galatasaray’ın yeni sol bek transferini resmi olarak açıklaması an meselesi.

galatasaray-yeni-transfer-bombasini-patlatiyor-yildiz-futbolcu-istianbul-da-001.jpg

YILLIK 450 BİN EURO

Transferin detayları da belli oldu. Galatasaray, yeni transferi Derrick Köhn için Hannover 96’ya bonuslarla beraber yaklaşık 4 milyon Euro bonservis ödeyecek. Aynı zamanda sözleşmede sonraki satıştan yüzde 10 pay da yer alacak. Galatasaray’ın Köhn ile 3.5 sene+1 sene opsiyonlu sözleşme konusunda el sıkıştığı belirtiliyor. Alman futbolcunun Galatasaray’da yıllık 450 bin Euro kazanacağı öğrenildi. Hannover 96 ile bu sezon toplam 20 maçta forma şansı bulan Köhn, 3 gol, 6 asistle takımına katkı sundu.