Halil Dervişoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Süper Lig ekibine imzayı atması an meselesi

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ederken transferler de gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Ara transfer döneminin sonun yaklaşırken Galatasaray’da bir ayrılık iddiası gündeme geldi.

Halil Dervişoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Süper Lig ekibine imzayı atması an meselesi

Şampiyonluk yarışının giderek kızıştığı Süper Lig’de ara transfer döneminde artık son saatler. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Süper Lig ekiplerinin transfer bombaları peş peşe patlamıştı. Transfer döneminin sonuna yaklaşırken Hatayspor’un Halil Dervişoğlu’nu kadrosuna katacağı iddia edildi. Hatayspor, Halil Dervişoğlu’nu renklerine bağlamaya çok yakın. Galatasaray’da forma giyen Halil Dervişoğlu’nun Hatayspor’a resmi imzayı atmasının an meselesi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

GALATASARAY’DAN HATAYSPOR’A FORVET TRANSFERİ

Ara transfer döneminin son gününde takımlardan peş peşe sürprizler gelmeye devam ediyor. Hatayspor da ara transfer döneminde kadrosunu genişletiyor. Galatasaray’da forvet rotasyonunda yer alan Halil Dervişoğlu’nun sezon sonuna kadar Hatayspor’a kiralandığı konuşuluyor. İki kulüp arasında anlaşma sağlandığı ve resmi açıklama beklendiği de gelen bilgiler arasında.

halil-dervisoglu-galatasaray-a-veda-ediyor-super-lig-ekibine-imzayi-atmasi-an-meselesi.jpg

İMZA AN MESELESİ

Galatasaray’da yeterince forma şansı bulamayan forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu’nun sezon sonuna kadar Hatayspor’a kiralandığı belirtilirken Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Hatayspor, Halil Dervişoğlu ile resmi imzaya çok yakın. Transferin resmi açıklaması için son detayların görüşüldüğü belirtiliyor. Sarı kırmızılı ekibin bu transferde kiralama bedeli alacağı ve futbolcunun maaşını Hatayspor’un ödeyeceği de gelen diğer bilgiler arasında.