Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe’de! Resmi açıklama az önce geldi

Ara transfer döneminin son gününde Fenerbahçe’den sürpriz bir açıklama geldi. Bir süredir Fenerbahçe’ye geri döneceği konuşulan Serdar Dursun’un geri dönüşü resmi olarak açıklandı.

Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe’de! Resmi açıklama az önce geldi

Fenerbahçe’de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Bugün Süper Lig ara transfer döneminin son günü. Bu sezon şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olan Fenerbahçe’de ise bir son gün sürprizi yaşandı. Sarı lacivertli ekipte forma giyen ve Karagümrük’e transfer olan Serdar Dursun geri döndü. Fenerbahçe resmi açıklamayı yaptı. Milli forvetin sarı lacivertli ekibe geri dönüşü az önce resmi olarak duyuruldu.

SERDAR DURSUN FENERBAHÇE’YE GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe’de forma giyen ve Fatih Karagümrük’e kiralık olarak gönderilen Milli forvet Serdar Dursun, eski takımına geri döndü. Sezon başında Fenerbahçe’den Fatih Karagümrük’e kiralık olarak gönderilen Dursun’un Fenerbahçe’ye geri döneceği haberleri bir süredir gündemdeydi. Resmi açıklama bugün geldi. Fenerbahçe, ara transfer döneminin son gününde bombayı patlattı ve Serdar Dursun transferini açıkladı.

serdar-dursun-yeniden-fenerbahce-de-resmi-aciklama-az-once-geldi-001.jpg

FENERBAHÇE’DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ara transfer döneminin başladığı ilk günden bu yana kadrosunu genişletmeye devam eden Fenerbahçe Kulübü, ara transferin son gününde de sürpriz bir açıklamayla taraftarları şaşırttı. Fenerbahçe’den Fatih Karagümrük’e kiralık olarak gönderilen Serdar Dursun, sarı lacivertli formaya yeniden kavuşuyor. Fenerbahçe Kulübü, Serdar Dursun’un geri dönüşünü az önce yaptığı resmi açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, ‘2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Serdar Dursun’un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü V. Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun’a yeniden hoş geldin diyor, Çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz.’ notu eklendi.

serdar-dursun-yeniden-fenerbahce-de-resmi-aciklama-az-once-geldi.jpg