Süper Kupa finali için tarih verildi! Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maç tarihi

29 Aralık 2023 tarihinde oynanacak olan Süper Kupa final maçı organizasyonda yaşanan aksaklıklar sebebiyle iptal olmuş ve ileri bir tarihe ertelenmişti. Süper Kupa final maçının oynanacağı tarih merak ediliyor.

Süper Kupa finali için tarih verildi! Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maç tarihi

Geçtiğimiz Aralık ayında Suudi Arabistan’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı organizasyonda yaşanan bazı aksaklıklar sebebiyle iptal edilmişti. Maçın ileri bir tarihe ertelendiği açıklanırken gözler maçın oynanacağı tarihe çevrildi. Hem Galatasaray Hem de Fenerbahçe taraftarları Süper Kupa final maçının oynanacağı tarihi merak ediyor. Peki, Süper Kupa final maçı ne zaman? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, nerede oynanacak? Süper Kupa maçı hangi şehirde oynanacak? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi stadyumda oynanacak? Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’tan canlı yayında merak edilenlerle ilgili açıklama geldi. İşte detaylar…

ALİ KOÇ CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın canlı yayın konuğu oldu. İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla ekrana gelen ‘Yeni Bir Sabah’ programının canlı yayın konuğu olan Ali Koç, spor gündemine dair açıklamalarda bulunurken herkesin merak ettiği Süper Kupa final maçı ile ilgili de açıklama yaptı. Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçının oynanacağı tarih hakkında konuştu.

super-kupafinali-icin-tarih-verildi-galatasaray-fenerbahce-super-kupa-mac-tarihi.jpg

SÜPER KUPA FİNAL SEÇİMDEN SONRA OYNANACAK

Geçtiğimiz Aralık ayında Suudi Arabistan’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı, organizasyonda yaşanan bazı aksaklıklar dolayısıyla iptal olmuş ve ileri bir tarihe ertelenmişti. Her iki takımın taraftarları da ertelenen Süper Kupa final maçının oynanacağı tarihi merak ediyor. Canlı yayında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF’nin bir türlü takvim belirleyemediğini söyledi ve ‘Süper Kupa maçı için önce 28 Şubat dendi ama o tarihten vazgeçildi. Süper Kupa finali, seçimden sonra ve Nisan ayı içerisinde oynanacak.’ açıklamasını yaptı.

super-kupafinali-icin-tarih-verildi-galatasaray-fenerbahce-super-kupa-mac-tarihi-001.jpg