Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finale kalan takımlar

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçları oynanıyor. Müsabakada yer alan takımların karşılaşmaları büyük bir merak ve heyecanla takip edilirken şimdiye kadar oynanan maçlarda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline kalan 2 takım belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finale kalan takımlar

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları nefes kesiyor. Şimdiye kadar oynanan karşılaşmalarda çeyrek finale kalan takımlar belli olurken gözler oynanacak diğer maçlara çevrildi. Müsabakada şimdiye kadar 2 takım çeyrek finale yükselirken çeyrek final biletini alan ilk takım Fatih Karagümrük oldu. Fatih Karagümrük, Samsunspor’la oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak öeyrek finale kalan ilk takım oldu. İşte Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline kalan takımlar ve tüm merak edilenler…

FATİH KARAGÜMRÜK VE GALATASARAY ÇEYREK FİNALDE

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakalarında heyecan dolu bir rekabet var. Bu müsabakalarda şimdiye kadar oynanan maçlarda çeyrek finale kalan ilk takım Fatih Karagümrük olurken dün akşam Bandırmaspor ile oynadığı maçı 4-2 kazanan Galatasaray da çeyrek finale kalan ikinci takım oldu.

ziraat-turkiye-kupasi-ceyrek-finale-kalan-takimlar.jpg

GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇI BU AKŞAM

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçlarında gözler bugün oynanacak karşılaşmalara çevrildi. Bugünkü maç programında Sivasspor, saat 14.30’da sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. Saat 17.30’da ise Başkşehir-Hatayspor karşılaşması ekrana gelecek. Bu akşam oynanacak maçlardan biri de Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı olacak. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı karşılaşma saat 20.45’te başlayacak.