18 yaş üstü olan herkese 25 bin TL trink para! BAŞVURULAR BAŞLADI

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte nakit ihtiyaçları da arttı. Bayram alışverişi ve bayramla birlikte artan masraflar nakit ihtiyacını beraberinde getirirken acil nakit ihtiyacınıza çözüm olacak olaylıklar da gelmeye devam ediyor.

18 yaş üstü olan herkese 25 bin TL trink para! BAŞVURULAR BAŞLADI

Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacınıza çözüm olacak büyük fırsat ayağınıza kadar geldi. Akbank, bayram öncesinde acil nakit ihtiyacınıza çözüm olacak fırsatı duyurdu. 18 yaş üstünde olan herkes bu fırsattan yararlanabiliyor. Başvurular başladı. Mobil uygulama üzerinden başvurunuzu yaparak nakit ihtiyacınıza anında çözüm bulabilirsiniz. Bankaların sunduğu avantajlar günden güne artarak devam ederken Akbank da 25 bin TL faizsiz kredi imkanıyla yüzleri güldürüyor. İşte detaylar…

NAKİT İHTİYACINIZA ANINDA ÇÖZÜM FIRSATI

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken yaklaşan bayramla birlikte masraflar da ikiye katlandı. Bayram alışverişi, bayram hazırlığı süreci nakit ihtiyacını da beraberinde getirirken acil nakit ihtiyacında imdada yine bankalar koşuyor. En uygun kredi fırsatı ve faizsiz kredi imkanı için hangi banka nasıl bir fırsat sunuyor araştırılıyor. Bayram yaklaşırken artan ihtiyaçlara göre Akbank’tan muhteşem bir fırsat geldi. 18 yaş üstü olan herkes 25.000 TL faizsiz kredi imkanından yararlanabiliyor. Uygun faiz oranları ile kredi bulmanın çok zorlaştığı günlerde Akbank’tan bayram öncesi yüzleri güldüren bir fırsat geldi.

18-yas-ustu-olan-herkese-25-bin-tl-trink-para-basvurular-basladi.jpg

YENİ MÜŞTERİ OLAN HERKESE 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Akbank, Kurban Bayramı öncesine nakit ihtiyaçlarına çözüm için harekete geçti. Bayramdan önce vatandaşlara bir nebze olsun nefes aldıracak bu fırsatın detayları merak ediliyor. Mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olan herkes tek sefere mahsus olarak 25.000 TL faizsiz kredi imkanından yararlanabilecek. Bu kredi fırsatı sadece mobil uygulama üzerinden müşteri olan kişilere özel sunulacak. Akbank’ın sunduğu bu fırsat Kurban Bayramı öncesinde nakit sıkıntısı yaşayanlara büyük bir nefes aldıracak.

18-yas-ustu-olan-herkese-25-bin-tl-trink-para-basvurular-basladi-001.jpg

BAŞVURU DETAYLARI

Akbank’ın sunduğu bu özel kredi fırsatından yararlanmak için belirli şartların sağlanması gerekiyor. Bu şartlardan ilki ise 18 yaş üstü olmak. Öte yandan kişinin gelir durumunun da kredi kullanmaya uygun olması gerekiyor. Banka, sunduğu bu fırsat ile özellikle de yeni müşteri kazanmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda sadece mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlar bu fırsattan faydalanabilecekler. Bu kredi imkanından faydalanmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2024.