7 kamu bankası tek ATM’de hizmet verecek! TAM ATM dönemi başlıyor

Kamu bankaları için TAM projesi başladı. Ziraat Bankası başta olmak üzere 7 kamu bankası TAM ATM’de toplandı. 7 kamu bankası artık tek ATM’de hizmet verecek. Merak uyandıran yeni düzenlemenin detayları belli oldu.

7 kamu bankası tek ATM’de hizmet verecek! TAM ATM dönemi başlıyor

TAM projesi ile Ziraat Bankası başta olmak üzere 7 kamu bankası tek ATM’de toplandı. Kamu bankalarının müşterileri ek komisyon ve ek ücret ödemeden TAM ATM’lerini kullanabilecek. TAM ATM dönemi ile ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor. TAM ATM’ler hangi bankalar için geçerli hepsi ve daha fazlasına yanıt aranıyor. İşte Türkiye’nin ATM Merkezi (TAM) ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

7 KAMU BANKASI TEK ATM’DE TOPLANDI

7 kamu bankası tek ATM2de toplandı. Türkiye Bankalar Birliği tarafından alınan bu kararla Türkiye’de faaliyet gösteren 7 kamu bankası ATM’leri TAM ATM ismi verilen tek bir ATM’de toplandı. Türkiye’nin ATM Merkezi (TAM), ile kamu bankalarının müşterileri ek komisyon ve ek ücret ödemeden kullanılabilecek.

TAM’A KATILAN BANKALAR

TAM ile ilgili merak edilenlerin başında TAM’a katılan bankalar geliyor. TAM ATM platformuna dahil olan 7 banka şöyle;

- Ziraat Bankası

- Vakıfbank

- Halkbank

- Ziraat Katılım

- Vakıf Katılım

- Emlak Katılım

- PTT

7-kamu-bankasi-tek-atm-de-hizmet-verecek-tam-atm-donemi-basliyor.jpg

DİĞER BANKALARIN DA KATILMASI PLANLANIYOR

TAM projesinde şu an için 7 kamu bankası yer alıyor. Yukarıda belirtilen 7 kamu bankasının yer aldığı TAM'a diğer bankaların da katılması planlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan TBB Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, 'Bugün 7 banka ile hayata geçirdiğimiz bu platformun yayılarak daha farklı bankaların da sisteme katılacağını öngörüyoruz. Bu konuda birkaç bankanın da talepleri vardı. Ön görüşmeler yapıldı.' dedi.