Aşk Yeniden’in Ayfer’i iğne ipliğe döndü! Son halini görenler tanımakta zorlanıyor

Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olan Aşk Yeniden dizisinde canlandırdığı Ayfer karakteriyle izleyiciyi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Esin Gündoğdu’nun son halini görenler tanımakta bir hayli zorlanıyor.

Aşk Yeniden’in Ayfer’i iğne ipliğe döndü! Son halini görenler tanımakta zorlanıyor

Son dönemde verdiği kilolarla gündemde olan ünlü oyuncunun yeni hali herkesi şaşırtıyor. Fazla kilolarından kurtulan ve adeta iğne ipliğe dönen ünlü oyuncunun tam 71 kilo verdiği öğrenildi. Muhteşem bir değişime imza atan Esin Gündoğdu, değişiminin fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Verdiği kilolar sonrasında adeta bambaşka biri olan ünlü isme binlerce yorum yağdı. İşte ünlü oyuncu Esin Gündoğdu’nun yeni hali…

VERDİĞİ KİLOLARLA İĞNE İPLİĞE DÖNDÜ

Aşk Yeniden dizisinde canlandırdığı Ayfer karakteriyle hafızalara kazınan ve çok sayıda dizi ve filmde rol üstlenen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, son dönemde verdiği kilolarla gündemde. Kariyeri başarılarla dolu olan ünlü oyuncunun fazla kilolarından kurtulduğu ve adeta iğne ipliğe döndüğü görüldü. Başarılı oyuncunun son halini görenler ise tanımakta güçlük çekti.

ask-yeniden-in-ayferi-igne-iplige-dondu-son-halini-gorenler-tanimakta-zorlaniyor.jpg

72 KİLO VERDİ

Aşk Yeniden, Avrupa Yakası, Olacak O Kadar, Recep İvedik 2 ve Yeni Gelin gibi çok sayıda dizi ve filmde rol üstlenen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, verdiği kilolarla dikkat çekiyor. 138 kiloya kadar çıkan ve diyete başlayarak mide küçültme ameliyatı olan Gündoğdu, tam 72 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulan ve verdiği kilolar sonrasında son haliyle herkesi şaşırtan Esin Gündoğdu, bir giyim markası için verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun Instagram hesabından paylaştığı pozları görenler tanımakta güçlük çekti. Gündoğdu’nun son hali görenleri şaşırtırken bir deri bir kemik kalan ünlü oyuncu için ‘Günden güne eriyor’ şeklinde yorumlarda bulundu.

ask-yeniden-in-ayferi-igne-iplige-dondu-son-halini-gorenler-tanimakta-zorlaniyor-001.jpg

ask-yeniden-in-ayferi-igne-iplige-dondu-son-halini-gorenler-tanimakta-zorlaniyor-002.jpg

ask-yeniden-in-ayferi-igne-iplige-dondu-son-halini-gorenler-tanimakta-zorlaniyor-003.jpg

ask-yeniden-in-ayferi-igne-iplige-dondu-son-halini-gorenler-tanimakta-zorlaniyor-004.jpg