Buray ve Ezgi Şenler aşkı bitti!

Teşkilat, Serçenin Gözyaşları, Sen Yaşamana Bak, Son Şarkı Ahmet'in Türküsü ve son olarak Sevmek Yüzünden filminde rol alan başarılı oyuncu Ezgi Şenler ile şarkıcı Buray'ın ilişkisi çok uzun sürmedi.

Buray ve  Ezgi Şenler aşkı bitti!

Yeni filminin basın toplantısında objektif karşısına geçen güzel oyuncu, biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

buray-ve-ezgi-senler-aski-bitti.jpg

KISKANÇLIK İDDİALARI YALAN

Birliktelikleri kıskançlık yüzünden bittiği yönündeki söylentiyi kesin bir dille yalanlayan güzel oyuncu “Her ilişki gibi aşklar başlayıp bitebiliyor. Bazı olumsuz anlaşamadığımız şeyler oldu aramızda, konuşarak aşkı bitirme kararı aldık. Kıskançlık gibi bir durum değil ama. Herkesin yolu açık olsun” şeklinde ifadeler kullandı. Ezgi Şenler ve Buray çifti geçtiğimiz sene haziran ayında bir ödül törenine el ele katılarak ilişkilerini cümle aleme ilan etmişlerdi.

buray-ve-ezgi-senler-aski-bitti-001.jpg

BURAY KİMDİR?

Tam adı Buray Hoşsöz olan Buray, 15 Haziran 1984 tarihinde Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa’da hayata gözlerini açmıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesinde Müzik eğitimi Alan Buray daha sonra İngiltere‘de University of Glamorgan’da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. Buray müzik kariyerine Haluk Bilginer, Gökhan Tepe, Soner Arıca, Berksan, İzel gibi pek çok sanatçıyla gitarist olarak çalışarak başlamıştır. 2004 yılında “United Boyband” grubunun solisti olarak rinde 125 yarışmacı arasından finale kalan ve İngiltere Royal Alexandra Palace’da konser veren Buray, 2008 yılında “Yanayım” adlı şarkıyla hızlı bir çıkış yapan Babutsa grubunun albümündeki çoğu şarkıya aranjörlük yapmıştır ve gitar çalmıştır. Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan ünlü isim, KKTC‘deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlenmiştir.