Meghan Markle'dan kansere yakalanan Kate Middleton’a mesaj var

Ocak ayında ameliyat olduktan sonra bir anda ortadan yok olan ve hakkında öldüğüne dair birçok iddia ortaya atılan Galler Prensesi Kate Middleton kansere yakalandığını kendi ağzıyla duyurdu.

Meghan Markle'dan kansere yakalanan Kate Middleton’a mesaj var

Middleton'a açıklamasının sonrasında bir destek mesajı da eltisi olan Meghan Markle'den geldi.

meghan-markledan-kansere-yakalanan-kate-middletona-mesaj-var.jpg

ÖNLEYİCİ KEMOTERAPİ TEDAVİSİNE BAŞLADI

X hesabından bir video paylaşan Kate Middleton “Ocak ayında geçirdiğim mide ameliyatından sonra yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu elbette büyük şok oldu, William ve ben genç ailemizin iyiliği için bunu özel olarak ele almak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” ifadeleriyle önleyici kemoterapi tedavisine başlandığını dile getirdi.

meghan-markledan-kansere-yakalanan-kate-middletona-mesaj-var-001.jpg

AİLESİ DESTEĞİNİ HİSSETTİRDİ

Kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılarak kendilerine yeni bir hayat kurmayı tercih eden Meghan Markle ve Prens Harry, kanserle mücadele eden Kate Middleton için destek mesajı paylaştı. Çift mesajında “Kate ve ailesi için sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. Bir süre önce hasta olduğu açıklanan Kral Charles da gelini Middleton'ı bu zorlu süreçte asla yalnız bırakmadı. Buckingham Sarayı sözcüsü de “Majesteleri, konuşma cesaretinden dolayı Catherine ile gurur duyuyor. Hastanede birlikte geçirdikleri zamanın ardından Majesteleri son haftalarda sevgili geliniyle yakın temas halinde” ifadelerini kullandı.