Murat Ünalmış dağıtılan seçim torbasını çöpe atarak tepki koydu

Sevda Kuşun Kanadında, Yer Gök Aşk ve Gülcemal gibi başarılı dizilerde rol alan ünlü oyuncu Murat Ünalmış, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum adına evine getirilen seçim torbasını çöpe attı.

Murat Ünalmış dağıtılan seçim torbasını çöpe atarak tepki koydu

Son günlerde ilk bebeğini kucağına alacak olmanın heyecanını doruklarda yaşayan Murat Ünalmış, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

murat-unalmis-dagitilan-secim-torbasini-cope-atarak-tepki-koydu.jpg

“ADALETİ ÇİĞNEMEYEN DEVLET ADAMI KALDI MI”

AK Parti adına kapısına bırakılan poşete tepki göstererek çöpe attığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Murat Ünalmış “Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar!” şeklinde ifadeler kullandı. Oyuncu daha sonra yaptığı paylaşımda HZ. Muhammed'e ait olan “Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan uluslar, çökmek zorundadır” sözünü alıntılayarak paylaştı “Adaleti çiğnemeyen devlet adamı kaldı mı? Söyleyen söylemiş de dinleyen kim?” şeklinde ifadeler kullandı.

murat-unalmis-dagitilan-secim-torbasini-cope-atarak-tepki-koydu-001.jpg

MURAT ÜNALMIŞ HAKKINDA

Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a yerleşmiştir. 14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitti. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynamıştır. 20 yaşında basketbol oynamayı bırakmıştır. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Akademi İstanbul"da oyunculuk eğitimi almıştır. 1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde tanınarak büyük bir değişime uğramıştır.