Selena Gomez göğüs frikikli paylaşımlar yapıp hemen ardından sildi

Dünyaca ünlü pop yıldızı Selena Gomez, sosyal medya hesabından makyajsız ve doğal haliyle oldukça cesur denilebilecek fotoğraflar paylaştı.

Selena Gomez göğüs frikikli paylaşımlar yapıp hemen ardından sildi

31 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendi çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı fakat kısa bir süre sonra fotoğrafları hesabından kaldırarak şaşkınlık yarattı.

selena-gomez-gogus-frikikli-paylasimlar-yapip-hemen-ardindan-sildi.jpg

NEDEN SİLDİĞİ BİLİNMİYOR
31 yaşındaki ünlü şarkıcı, 429 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından evinde verdiği makyajsız fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu. Üstünde sadece siyah bir iç çamaşırı olan Selena Gomez, gündem olan fotoğrafları kısa süre içinde hesabından kaldırdı. Selena Gomez'in cesur pozlarını neden sildiği ise gizemini koruyor. Son senelerde aldığı kilolarla sık sık adından söz ettirmeyi başaran Selena Gomez, daha önce yaptığı bir açıklamada “Kendimi olduğum gibi seviyorum. Sadece yaşadıkları için utanç duyan ve hiç kimsenin gerçek hikayeyi bilmediği herkese cesaret vermek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

selena-gomez-gogus-frikikli-paylasimlar-yapip-hemen-ardindan-sildi-001.jpg

SELENA GOMEZ HAKKINDA
Tam adı Selena Marie Gomez olan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı 22 Temmuz 1992 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo (Alexis Margaritta Russo) karakteri olmuştur. Ardından Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol almıştır. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirmiştir.