Üç Kız Kardeş’in Sadık’ı Reha Özcan oyunun rengini belli etti

Ünlü oyuncu Reha Özcan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde oyunu hangi adaya vereceğini açıkladığı görüldü. Özcan’ın yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Üç Kız Kardeş’in Sadık’ı Reha Özcan oyunun rengini belli etti

Rol adlığı dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Reha Özcan, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Sadık’ karakterine hayat veriyor. Dizideki rolü ve başarılı performansıyla alkış toplayan ünlü oyuncu, gündemine yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Reha Özcan, oyunun rengini belli etti. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı ve destekleyeceği aday…

REHA ÖZCAN’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Çok sayıda yapımda rol alan ve başarılı oyunculuğuyla izleyicinin takdirini toplayan ünlü oyuncu Reha Özcan, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin başrolünde yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin Sadık’ı Reha Özcan, yaklaşan Yerel Seçimleri gündemine aldı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyunun rengini açık açık ilan etti. Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündem olan Reha Özcan, ‘Hayatımda 17 kişiden dayak yiyen hiç kimseyi yalnız bırakmadım. Oy kullanmayacaktım ama şimdi şartlar değişti.’ Notunu ekledi.

uc-kiz-kardes-in-sadigi-reha-ozcan-oyunun-rengini-belli-etti.jpg

uc-kiz-kardes-in-sadigi-reha-ozcan-oyunun-rengini-belli-etti-001.jpg

AKILLARA İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİ GELDİ

Reha Özcan’ın bu paylaşımından sonra akıllara mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden İBB Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu’nun rakibi Murat Kurum’a yönelik eleştirisi geldi. İmamoğlu, Murat Kurum lehine Yerel Seçim çalışmalarına katılan 17 Bakanı eleştirmiş ve ‘Topunuz gelin önemli değil. Ama adayınıza yazık, adayınıza. Bu kadar küçük düşürmeyin’ demişti.