Meğer kardeşlermiş! Bahar dizisinde herkesi ters köşe yapan gerçek

Show TV ekranlarının yeni sezonda izlenme rekorları kıran yapımı Bahar, ekran macerasına yeni başlamasına rağmen reyting rekorları kırıyor. Salı akşamlarının yeni soluğu olan sevilen dizi Bahar’ın yeni bölümleri ilgiyle takip ediliyor.

Meğer kardeşlermiş! Bahar dizisinde herkesi ters köşe yapan gerçek

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bahar dizisi Salı akşamlarına yepyeni bir heyecan getirdi. Her bölümü merakla beklenen ve ilgiyle izlenen dizi reytinglerde rekor kırıyor. Yayın hayatına yeni başlamasına rağmen kısa sürede çok sevilen ve herkesin beğenisini toplayan Bahar dizisinin bu haftaki yeni bölümü de merak ve heyecanla bekleniyor. Dizide heyecan giderek artarken Rengin ve Timur arasında olanları gören Evren’in nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Rengin’in kızı Parla’nın öğrendiği gerçek ise dizideki dengeleri bir hayli değiştireceğe benziyor.

PARLA BABASI İLE İLGİLİ GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Bahar dizisinin bu haftaki yeni bölümünde Parla, babası ile ilgili gerçeği öğreniyor. Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Rengin’in kızı Parla, ‘Senin baban Timur Yavuzoğlu’ sözlerini duyunca büüyk bir şok geçiriyor. Yeni bölüm şimdiden heyecanla beklenirken Evren’in Rengin ile Timur’un samimi hallerini gördükten sonra nasıl bir yol izleyeceği de merak edilmeye başlandı.

meger-kardeslermis-bahar-dizisinde-herkesi-ters-kose-yapan-gercek.jpg

İZLEYİCİDEN KAFA KARIŞTIRAN TEORİ

Bahar dizisi yayın hayatına yeni başlamasına rağmen geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Kısa sürede büyük beğeni toplayan Bahar dizisi Salı akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Bahar dizisinin sıkı takipçileri de her yeni bölümde sosyal medyadan yorumlarını dile getiriyor. Bir sosyal medya kullanıcısının Bahar dizisiyle ilgili teorisi kısa sürede gündem oldu ve kafaları karıştırdı. Bahar dizisinin sıkı takipçisi olan sosyal medya kullanıcısının iddiası Evren ve Timur’un kardeş olabileceği yönünde. Sosyal medya kullanıcısının kafaları karıştıran iddiası şu şekilde; ‘Nevra’nın Bahar’a olan nefreti onda Selma’yı görmesinden. Pırlanta gibi asalet timsali ailelerine yakışan Rengin Nevra’ydı çünkü. Nevra aldatıldı ve muhtemelen Aziz’in Selma ile ilişkisi vardı. Evren ile Timur kardeş çıkabilir.’ Dizideki haberde bahsi geçen Selma’nın Evren’in annesi olduğu tüm izleyiciler tarafından anlaşılmıştı. Teorisini güçlendirmeye devam eden sosyal medya kullanıcısı, ‘Haberin tarihi 3 Kasım 1989’muş. Evren, 5 yaşına kadar annesinin yanında kaldığını sonra yetimhaneye verildiğini söylüyor. Baba ortalıkta yok. Aziz Yavuzoğlu’nun annesinin ölümüne sebep olduğunu düşünüyor ‘maalesef’ demesinin sebebi bu. Babasının o olduğunu bilmiyor bence.’ Bilindiği gibi Bahar dizisi Kore dizisinden uyarlama Dizinin orijinalinde böyle bir durum yok. Ancak senaryoya ekleme yapılabileceği de iddialar arasında. Dizinin gelecek bölümlerinde olayların nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.

meger-kardeslermis-bahar-dizisinde-herkesi-ters-kose-yapan-gercek-001.jpg