Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin çocuk yıldızı Osman’ın değişimi

Türkiye onu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Osman karakteri ile tanımıştı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin çocuk yıldızı Osman’ın değişimi

Küçük yaşına rağmen ortaya koyduğu başarılı oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Emir Berke Zincidi, aradan geçen bu zamanda büyüyüp delikanlı oldu.

oyle-bir-gecer-zaman-ki-dizisinin-cocuk-yildizi-osmanin-degisimi.jpg

Zamanının önemli bir kısmını spora ayıran başarılı genç oyuncu, paylaştığı fotoğraflarla da ilgi odağı olmaya devam ediyor. İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son hali görenleri oldukça şaşırtıyor.

oyle-bir-gecer-zaman-ki-dizisinin-cocuk-yildizi-osmanin-degisimi-001.jpg

EMİR BERKE ZİNCİDİ KİMDİR?

Emir Berke Zincidi, 4 Ekim 2005 yılında Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Anne ve babası tarafından 2 yaşında bir ajansa yazdırılmış olan Emir Berke Zincidi çok sayıda reklam filminde rol almış çocuk oyuncudur. İstanbul Beşiktaş Kolejinde eğitimini devam ettiren genç oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide canlandırdığı Osman Akarsu karakteri ile büyük üne kavuşmuştur. Kanal D ekranlarında yayınlanan İkizler Memo Can isimli dizide Memo ve Can karakterlerine hayat vermiştir. Emir Berke Zincidi, 1.35 metre boyunda 44 kilo ve Terazi burcudur. Yer aldığı projeler ise şöyledir; 2018 - İkizler Memo Can (Memo - Can) (TV Dizisi) 2015 - Bir Deniz Hikayesi (Deniz) (TV Dizisi) 2014 - Küçük Ağa (Mehmet Can) (TV Dizisi) 2013 - Hititya: Madalyonun Sırrı (Alaz) (Sinema Filmi) 2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Şehzade Mehmet) (TV Dizisi) 2010-2013 - Öyle Bir Zaman Geçer Ki (Osman) (TV Dizisi) 2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (Ali) (TV Dizisi)