Survivor All Star haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü reyting rekorları kıran Survivor All Star 2024’ün yeni bölümleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşamki yeni bölümde yarışmacılar haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıkıyor.

Survivor All Star haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu

Survivor All Star 2024’te yeni hafta başlıyor. Her bölümü izlenme rekorları kıran sevilen yarışma programında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu. Gözler bu akşam oynanacak ilk dokunulmazlık oyununa çevrildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, haftanın ilk eleme adayı hangi takımdan olacak, Survivor All Star 23 Mart 2024 Cumartesi ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı, haftanın ilk eleme adayı kim işte merak edilen tüm detaylar…

SURVIVOR ALL STAR’DA HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor’ın All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Sevilen yarışma programında bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Gözler kırmızı ve mavi takım yarışmacılarında. Her iki takım yarışmacıları da yeni haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için bu akşam parkura çıkacak. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak merakla bekleniyor.

survivor-all-star-haftanin-ilk-dokunulmazlik-oyununu-kazanan-takim-belli-oldu.jpg

SURVIVOR ALL STAR HAFTANIN İLK ELEME ADAYI

Survivor All Star’da 23 Mart 2024 tarihinde ekrana gelen yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, haftanın ilk eleme adayı kim oldu merak ediliyor. Survivor All Star 2024'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu. Kırmızı takım ve mavi takım yine nefes kesen bir oyuna çıktı. Dokunulmazlık için parkurda her şeylerini ortaya koyan her iki takım da kazanmak için büyük çaba sarf etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu. Birinci dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda ada konseyinde elenmesi için en çok ismi yazılan yarışmacı Aleyna oldu. Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2024'ün yeni haftasında birinci eleme adayı oldu.