Uyarılarını dikkate almayan eşini sildi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık seyircilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Uyarılarını dikkate almayan eşini sildi!

Bu durumdan rahatsız olarak eşine “Aleyna'dan uzak dur” ifadeleriyle uyarıda bulunan Beria Özden'den yeni hamle gecikmedi. Geçtiğimiz günlerde hamilelik müjdesi veren ve kısa süre içinde bebeğini kaybeden Beria Özden, eşinin uyarılarını dikkate almamasına sinirlendi. Son bölümde eşi ve Aleyna'yı samimi halde gören Beria Özden, sosyal medya hesabından hem eşiyle olan fotoğrafı hem de Yunus Emre'nin baş harflerini sildi.

uyarilarini-dikkate-almayan-esini-sildi.jpg

HAMİLELİK MUJDESİ VERMİŞTİ

Beria Özden, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hamile olduğu müjdesini vermişti. O hafta oynanan iletişim ödülünü kazanan Kırmızı takım yarışmacılarından Yunus Emre, baba olacağını öğrenerek büyük mutluluk yaşamıştı. Beria Özden ise rahatsızlıklarından ötürü kullandığı ilaçlardan dolayı bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Özel izinle eşiyle telefonda konuşan Beria Özden, hem kötü haberi verdi hem de Aleyna konusunda tekrar uyarıda bulundu.

uyarilarini-dikkate-almayan-esini-sildi-001.jpg

“ALEYNA’DAN UZAK DUR”

Daha önce eşini “Aleyna'dan uzak dur” sözleriyle uyaran Beria Özden, “Çıkan haberler vs işte seninle ilgili farklı dedikodular... O yüzden Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü çok garip haberler orada aşk yaşıyormuşsunuz yok farklı şeyler yapıyormuşsunuz adada... Kimse kabul etmez bu kadar olayı... Sana güveniyorum ben başta” şeklinde konuşmuştu. Yunus Emre de eşini çok sevdiğini söyleyerek “Böyle şeyleri kafana takma” yanıtını vermişti.