Yalı Çapkını dizisinde beklenmeyen veda

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda bir ayrılık daha yaşanacak.

Yalı Çapkını dizisinde beklenmeyen veda

Dizinin başrol oyuncularından Binnur Kaya, senaryo gereği projeden ayrılması gerekiyor.

yali-capkini-dizisinde-beklenmeyen-veda.jpg

7. SEZONDA FİNAL YAPMASI PLANLANIYOR
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, 2. sezonda dahil olduğu dizide Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet olarak giriş yapan başarılı oyuncu, ilerleyen bölümlerde veda etmeye hazırlanıyor. Herhangi bir değişiklik yaşanmazsa 7 Haziran'da sezon final yapması düşünülen dizide Nükhet karakteri, senaryo gereği sağlık sorunlarını çözmek için diziden ayrılacak. Karakterin ileriki bölümlerde tekrar diziye geri dönüp dönmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

yali-capkini-dizisinde-beklenmeyen-veda-001.jpg

BİNNUR KAYA HAKKINDA

Binnur Kaya, 19 Nisan 1972 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Spor muhabiri olan babası Mustafa Kaya, aynı yıl “Yılın En İyi Gazetecisi Ödülü"nü almıştır. Çocukluğunun büyük kısmı Ankara'da geçmiştir. 1995 yılında Bilkent Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü tamamlamıştır. İstanbul aşığı olan Binnur Kaya, Bilkent'ten mezun olur olmaz İstanbul'a yerleşmiştir. Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda tanıştığı bir arkadaşının önerisiyle Hülya Avşar Show'da “Asiye” karakteriyle televizyon dünyasına giriş yapmıştır. İlk televizyon dizisi “Kaynanalar” olmuştur. Daha sonra Engin Günaydın'nın yönettiği “Dış Kapının Mandalları” adlı dizide rol almıştır. İstanbul'a ilk geldiği yıllar ev arkadaşı olan Engin Günaydın ile uzun senelerdir yakın arkadaşlar. Aynı zamanda Emre Kınay, Tolga Çevik ile de yakın arkadaşlar.